foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Dressuurstal HVB

Trainen - Doorrijden - Op concours uitbrengen - Verkoop

Advertentie

a1b55faceb-Logopaard4Dressuurstal HVB    

Heeft zijn stallen in IJsselmuiden op het complex van Paardenpension Wezenberg dat is gelegen aan de Veilingweg 4 in IJsselmuiden. 

Op dit complex huren wij een aantal stallen en kunnen wij gebruik maken van de faciliteiten en mogelijkheden die op deze stal aanwezig zijn, dit houd o.a in dat doordat wij nu de beschikking hebben over een binnenbak er onder alle weersomstandigheden op niveau door getraind kan worden.

Ook zijn wij nu 7 dagen per week op stal en komen de paarden dus dagelijks naar buiten en zijn wij 7 dagen per week bereikbaar op stal. 


Op dit complex hebben wij de beschikking over een aantal ruime
stallen, deze stallen worden opgestrooid met vlas, ook is het nu voor ons mogelijk bij meer aanbod om stallen bij te huren. 

Verder hebben wij de beschikking over een grote Buitenbak, Binnenbak 3 paddocks, longeercirkel, wasplaats, en in de zomer maanden zo lang het weer het toelaat weidegang, in de wintermaanden gaan de paarden een aantal uren per dag naar buiten in de paddocks.
Wendy
Wij bieden de mogelijkheden om uw paard aan te laten rijden, door te laten rijden (concours klaar) of te corrigeren (rijtechnische problemen), ook is het mogelijk om uw paard door Wendy op concours uit te laten brengen (op dit moment t/m de klasse Z2).


 Alle paarden bij dressuurstal HVB worden gereden en op concours uitgebracht door Wendy Uijt de boogaardt, zij lest bij, en wordt begeleid door Susan Neall van Neallhorses.


HaaksbergenHVB
Op dit moment brengt Wendy met succes een aantal eigen paarden van Dressuurstal HVB uit op concours, dat is in de klasse klasse M2 Glitter HVB, Fancy HVB in de klasse L2 en Illusion HVB in de klasse L1.

 

Voor meer informatie over onze werkzaamheden en aanvragen voor het trainen van uw paard, stuurt u een mailtje met alle info naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

OverOns HVB