foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Dressuurstal HVB

Trainen - Doorrijden - Op concours uitbrengen - Verkoop

Advertentie

Opnieuw een tweede plaats voor Wendy met Eros HVB
Afgelopen zaterdag wist Wendy met Eros HVB opnieuw een keurige tweede plaats te halen in de M1.
Met slechts drie punten minder over twee juryleden wist zij tijdens de kringkampioenschappen in zwolle de tweede prijs te behalen vlak achter clubgenoot Jacco Doornewaard.
Ook de derde en vierde plaats werden bezet door Deltaruiters nl: marietta Doornewaard en melanie van Beek.
Alle vier ruiters hebben zich door deze prestatie tevens geplaatst voor de Regionale kampioenschappen die op 15 en 16 Augustus verreden zullen worden in Bathmen.

Tweede plaats voor Eros HVB in Emmeloord
Zaterdag zijn wij met Eros en Davingo gestart in Emmeloord, in de klasse M1/M2 kwam Davingo niet helemaal uit de verf en bleef buiten de prijzen.
In diezelfde klasse M1/M2 wist Eros zich wel van zijn beste kant te laten zien, en wist tweemaal overtuigend te winnen.

Eenmaal deed hij dit met 204 punten, en eenmaal met 192 punten.

Tweede plaats voor Wendy Uijt de Boogaardt tijdens finale Almelose ruiterdagen
Afgelopen week is Wendy Uijt de boogaardt met twee paarden gestart tijdens het hippisch spektakel de Almelose ruiterdagen, met haar paard Eros HVB is zij in de klasse M1 gestart en na zes dagen strijd bleef de teller steken op een vierde, een derde, twee tweede en een eerste prijs.
Door dit resultaat was zij als eerste geplaatst voor de finale in de klasse M1 die op zondag verreden werd, in deze finale wist zij een keurige tweede plaats te behalen, slechts een puntje minder dan de nummer een.
Ook met haar tweede paard Davingo HVB was zij succes vol, in de klasse M2 wist zij zich tweemaal in de prijzen te rijden en eveneens te plaatsen voor de finale maar omdat zij inmiddels met Davingo Z1 was gestart mocht zij deze finale niet meer rijden.

Opnieuw succes voor Eros HVB tijdens Steenwijkerland cup
Zaterdag zijn wij met Eros HVB en Davingo HVB afgereisd naar Steenwijk voor de derde wedstrijd om de Steenwijkerland cup.
In de klasse M2 wist Davingo met 182 punten een nette tweede plaats te halen.
In de klasse M1 wist Eros tweemaal een vierde prijs te halen, met dit resultaat plaatste beide paarden, evenals vorig jaar zich vooe de finale.
Helaas mocht je dit jaar maar met een paard in de finale starten, en koos Wendy ervoor om met Eros de finale te rijden.
In de finale wist zij met 203 punten, evenveel als de nummer twee, derde plaats te halen.

Succes in Wanneperveen
Vrijdagavond zijn wij met Eros HVB en Davingo HVB afgereisd naar Wanneperveen voor de tweede wedstrijd meetellend voor de Steenwijkerland cup.
Als eerste was het de beurt aan Davingo HVB, in de gecombineerde M1/M2 klasse liep zij 186 punten in de eerste proef, en 196 punten in de tweede proef wat goed was voor een tweede plaats.
In dezelfde klasse M1/M2 wist Eros HVB eenmaal naar de winst te rijden met 208 punten, en eenmaal met 189 punten een vijfde prijs te halen.