foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Dressuurstal HVB

Trainen - Doorrijden - Op concours uitbrengen - Verkoop

Advertentie

Glitter HVB wint Piaffe Dressuurcup klasse L1

 

Zaterdag heeft Wendy met Eros en Glitter meegereden op Urk in de derde wedstrijd, finale wedstrijd, om de Piaffe Dressuur cup.

Als eerste startte zij met Eros in de klasse M2, met 193 punten wisten zij een derde plaats te halen.

Met Glitter HVB bleef zij in de reguliere proeven in de klasse L1 net buiten de prijzen maar wist in de eindstand wel een gedeelde eerste plaats te halen, beloond met een mooie statiedeken.

Eros kringSuper prestatie voor Wendy tijdens de kringkampioenschappen!!


Afgelopen donderdag is Wendy met twee paarden gestart op het kringkampioenschap van de kring NWO/NOP op Urk, in de klasse M2 startte zij de Oscar ruin Eros HVB, en in de klasse L1 de Andretti merrie Glitter HVB.

Als eerste was de beurt aan Eros HVB in de M2, Eros liep een zeer nette proef die de door de twee juryleden gewaardeerd werd met 195 en 191 punten, goed voor een eerste plaats en dus het kringkampioenschap van de klasse M2.

Daarna was het de beurt aan Glitter HVB in de klasse L1, in slechts de vierde wedstrijd voor deze vierjarige Andretti merrie liet zij zich wederom van haar beste kant zien in een zeer nette proef, door de twee juryleden beoordeeld met 210 en 203 punten eveneens een eerste plaats en dus kringkampioen van de klasse L1.

Door dit resultaat heeft Wendy zich met deze twee paarden geplaatst voor de Regiokampioenschappen in Wanneperveen, helaas mag zij op de kampioenschappen niet meer uitkomen in de klasse L1 zodat ze alleen met Eros HVB in de M2 zal starten.

 

Zaterdag is zij met Glitter HVB om wedstrijd ervaring op te doen ook nog gestart in Emmeloord, de vorige wedstrijd in Emmeloord vond Glitter de huisjes zeer spannend, dit keer liep zij er probleemloos langs.

Het resultaat mocht er dan ook zijn, de eerste proef werd met 192 punten beloond met een derde plaats, in de tweede proef was er een eerste plaats met 210 punten. 

 

 

Opnieuw succes voor Glitter HVB

 

Afgelopen weekend is Wendy met Glitter HVB voor de tweedemaal gestart op een officiele wedstrijd, en met succes.

Bleef Glitter op Urk nog net buiten de prijzen, in Kootwijk wist zij zich eenmaal in de prijzen te rijden.

Na een super spannend begin van de dag!!, ze zag voor de eerste keer een springring met bijbehorend lawaai, het inrij terrein werd dus ook niet gehaald maar bij de ringen was het ook goed losrijden ging het tijdens alle twee proeven goed.

de eerste proef werd afgesloten met 187 punten en een achtste plaats, de tweede proef ging nog beter hier was de score 192 punten en een vierde prijs, geen slecht resultaat voor het tweede concours, wij waren dus ook super tevreden. 

Monsterscore voor Glitter HVB

 

Afgelopen weekend is Wendy met Glitter HVB gestart op het concours op Urk, in de slechts vierde wedstrijd voor deze combinatie wisten zij toch met een monsterscore thuis te komen.

In de klasse L1 werd de eerste proef gewonnen met maar liefst 221 punte, ook in de tweede proef kwam Wendy met de Andretti merrie goed voor de dag, daar was er met 198 punten een tweede plaats. 

Succes in Oldebroek in de klasse Z1

 

Afgelopen weekend is Wendy met twee paarden succesvol gestart in Oldebroek, met Davingo wist zij met 205 punten
een derde plaats te halen, en met Darlingmood wist zij met 219 punten eenmaal een eerste plaats te halen.

 

Diana